خواص آرد ذرت که نمی دانستید!

به گزارش مجله سرگرمی، آرد ذرت به عنوان یک ماده غذایی خوشمزه ارزش غذایی بالا و کاربردهای گسترده ای دارد. از خواص آرد ذرت علاوه بر آشپزی و تهیه کیک و شیرینی، در ساخت لوازم آرایشی و همچنین در نظافت منزل استفاده می گردد. مصرف آرد ذرت از بیماری های قلبی، ناراحتی های دستگاه گوارش به ویژه یبوست و مسائل ناشی از آن، دیابت و کاهش حافظه پیشگیری می نماید.

خواص آرد ذرت که نمی دانستید!

خواص آرد ذرت چیست؟

این ماده غذایی پرخاصیت برای سلامتی بدن بسیار ارزشمند و مفید است و خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد. با خبرنگاران همراه شوید تا شما را با خواص آرد ذرت و کاربردهای گسترده آن آشنا کنیم.

خواص تغذیه ای آرد ذرت

دانه های شیرین ذرت سرشار از ویتامین های مورد احتیاج بدن نظیر ویتامین ب1، ویتامین ب5، ویتامین ث، ویتامین آ و مواد مغذی ضروری نظیر فسفر، منگنز، منیزیم و فیبر است که برای بدن انسان بسیار حائز اهمیت هستند. از دیگر مواد اصلی و موثر موجود در آرد ذرت یک نوع کارتنوئید نارنجی مایل به قرمز به نام بتا کریپتوگراتین، پل فنول ها، استرول و … است. این آرد به راحتی می تواند جایگزین خوبی برای آرد سفید گندم باشد.

خواص درمانی آرد ذرت

  • آرد ذرت دارای مقادیر بالایی فیبر است از این رو مصرف آن در رژیم غذایی برای پیشگیری و درمان یبوست، مسائل گوارشی و بواسیر مفید است و خطر بروز سرطان روده عظیم را نیز کاهش می دهد.
  • کاهش کلسترول و کاهش گرفتگی عروق از دیگر خواص آرد ذرت است. همچنین بعضی آنتی اکسیدان های موجود در آرد ذرت، آنزیم مبدل آنژیوتانسین را مهار می نمایند و به نوعی مانند داروهای کاهنده فشارخون عمل می نمایند. در نتیجه فشارخون کاهش می یابد. از این رو مصرف این آرد و غذاهای تهیه شده با آن برای بیماران مبتلا به ناراحتی های قلبی عروقی مفید است.
  • تیامین موجود در آرد ذرت، برای حفظ سلامت اعصاب و عملکرد شناختی حیاتی مفید است و از بروز بیماری پلاگر پیشگیری می کند.
  • استفاده از آرد ذرت برای پیشگیری از ابتلا به دیابت در افراد سالم بسیار سودمند است و مصرف مداوم آن ریسک ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. افراد دیابتی نیز می توانند در مقادیر کم از این آرد استفاده نمایند.
  • آرد ذرت حاوی انواع ویتامین های مورد احتیاج بدن و مواد آنتی اکسیدان است که به طور کلی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بروز سرطان موثر است.
  • آرد ذرت توانایی نرم کردن پوست، درمان خارش جوش و از بین بردن بوی بدن را دارد.
  • آرد ذرت محرک و مقوی است و برای پیشگیری و یاری به درمان کاهش حافظه مفید است.
  • خواص ذرت و فیبر محلول موجود در آن، پروبیوتیکی است که به بدن یاری می کند تا به شکل بهتری از کلسیم در طول دوره نوجوانی و بعد از یائسگی استفاده کند، از این روی یکی از مهمترین خواص آرد ذرت تقویت استخوان ها به ویژه برای خانم ها و پیشگیری از آرتروز و پوکی استخوان در دوران یائسگی است. محققان دریافته اند که فیبر محلول در دانه و آرد ذرت، در قالب زنجیره های کوتاه اسیدهای آمینه تجزیه می گردد و به حفظ سلامت استخوان ها یاری می کند.
  • آرد ذرت فاقد گلوتن است و می تواند منبع مناسبی از نشاسته برای بیماران مبتلا به سلیاک که نمی توانند از فراورده های گندم استفاده نمایند، باشد.
  • از خواص آرد ذرت استفاده موضعی از آن برای کاهش حساسیت ها و دانه های پوستی، تسکین آفتاب سوختگی، گزش حشرات و گیاهان سمی است. به این منظور خمیری از آب و آرد ذرت تهیه کنید و روی قسمت مورد نظر بگذارید و پس از خشک شدن با آب ولرم بشویید.

سایر خواص ذرت

از خواص آرد ذرت و کاربردهای جالب این ماده استفاده از آن در ساخت لوازم آرایشی است. همچنین شما می توانید در منزل نیز با اضافه کردن مقدار کمی از آرد ذرت به ریمل خود به افزاش حجم مژه های خود یاری کنید.

آرد ذرت در خانه داری و نظافت منزل نیر کاربردهای بسیار دارد. از این ماده می توانید برای تمیز کردن لکه روغن از روی فرش و موکت، لکه جوهر از روی فرش و پارچه، تمیز کردن لکه خون، پولیش ماشین و مبلمان بهره ببرید. به این منظور آرد ذرت را به مدت یک شب روی لکه بگذارید باقی بماند سپس روز بعد آن را تمیز کنید.

foroshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش

منبع: پیام دلتا
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 113863

به "خواص آرد ذرت که نمی دانستید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص آرد ذرت که نمی دانستید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید